Ok

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Veelgestelde vragen

 • Ik heb een vraag over een cursus in de catalogus. Waar kan ik terecht?
  Neem contact op met de betreffende cursusaanbieder. Klik op de cursus en kijk bij de beschrijving van de cursus onder het kopje Instituut. Hier staan de gegevens van de betreffende cursusaanbieder vermeld.
  A+O draagt geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor het aanbod in de catalogus en kan geen vragen beantwoorden over de inhoud van de cursussen en opleidingen.
   
 • Ik wil me graag aanmelden voor een cursus in de catalogus. Hoe doe ik dat?
  Neem contact op met de betreffende cursusaanbieder. Klik op de cursus in de catalogus en kijk bij de beschrijving van de cursus onder het kopje Instituut. Hier staan de gegevens van de betreffende cursusaanbieder vermeld.
   
 • Ik ben cursusaanbieder en wil graag een cursus aanmelden bij de catalogus. Hoe doe ik dat?
  A+O biedt de catalogus aan in samenwerking met het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Metaalbewerking (OOM). Het beheer van de catalogus ligt bij OOM. Voor aanmelding, technische en inhoudelijke vragen rondom plaatsing in de catalogus, kunt u bellen naar OOM op telefoonnummer 0172 - 52 15 00.
   
 • Ik wil graag een cursus plaatsen in de catalogus. Wat zijn de kosten voor plaatsing?
  Bent u aanbieder van een cursus of opleiding, dan kunt u uw aanbod kosteloos aanmelden voor plaatsing in de cursuscatalogus. Voor aanmelding, technische en inhoudelijke vragen rondom plaatsing in de catalogus, kunt u bellen naar OOM op telefoonnummer 0172 - 52 15 00.
   
 • Ik wil graag een cursus plaatsen in de catalogus. Wie zorgt ervoor dat mijn gegevens actueel blijven?
  A+O draagt geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor het aanbod op de catalogus. U blijft steeds zelf verantwoordelijk voor een correcte weergave van uw gegevens en aanbod en moet dus ook zelf zorgdragen voor een actueel overzicht.