Ok

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Cursuscatalogus

A+O stelt deze online cursuscatalogus vrijblijvend beschikbaar aan werknemers en werkgevers in de Metalektro. De catalogus is kosteloos door iedereen (dus werkgevers én werknemers) te raadplegen en brengt in kaart welke opleidingsmogelijkheden er zijn voor Metalektro-werknemers.

A+O is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van cursussen waaraan in deze cursuscatalogus gelinkt wordt. De cursussen worden niet in opdracht van A+O samengesteld.

A+O houdt zich het recht voor om de cursuscatalogus aan te passen.

Cursusaanbod

Het cursusaanbod in deze catalogus is afgestemd op de scholingsbehoeften van bedrijven en hun werknemers. Het gaat om ruim 5000 cursussen.
Vragen over een cursus of opleiding? Neem contact op met de betreffende cursusaanbieder. A+O kan geen inhoudelijke vragen beantwoorden over het cursusaanbod.
Bent u aanbieder van een cursus? Kijk hoe u uw cursus kunt aanmelden.

Over A+O

A+O is het bedrijfstakfonds voor de Metalektro. De activiteiten van A+O zijn vooral gericht op de ontwikkeling van medewerkers binnen de bedrijven en een betere aansluiting tussen school en bedrijf, zodat we voldoende goed opgeleide mensen hebben voor de sector.
Ontwikkeling van werknemers leidt tot een beter en tevredener personeelsbestand. Dat draagt weer bij aan een betere arbeidsmarkt én een aantrekkelijk imago van de branche.

Meer informatie over A+O.